Wij schrijven geen complete voedingsschema’s uit, wij helpen je bij het begrijpen wat voeding met je lichaam doet en het inzichtelijk maken wat je dagelijks tot je neemt.

LEVENSSTIJLANALYSE

Door het bijhouden van een voedingsdagboek kunnen we inzichtelijk maken wat jou voedingsgewoontes zijn en hierop inspelen. Door anders en beter te gaan eten met kleine aanpassingen in je voeding komen we uit op een langdurige oplossing wat uiteindelijk zal resulteren in een gezondere levensstijl.

VOEDINGSADVIES

Wij bieden advies en tips zonder het eetpatroon drastisch om te gooien. Op een geleidelijke manier aanpassingen doorvoeren van uw voedingsgewoonten biedt de grootste kans op succes. Je leert stap voor stap gezondere keuzes te maken en beter te eten. Wist je dat 60% van het resultaat uit sporten uit voeding komt? Natuurlijk is het de kunst om de nieuwe aangeleerde gewoontes vol te houden! Wij helpen je hierbij!

VOEDING & SPORT

Als sporter wil je ook kiezen voor gezonde producten, voldoende variatie en uitgebalanceerde porties. Eet je als sporter goed, dan levert dat: energie, betere prestaties en sneller herstel na het sporten.