Met online coaching van Total Body Personal Training krijg je begeleiding online, maar wel op een persoonlijke manier

Online coaching is hip en happening, hartstikke handig als je geen vaste tijden hebt om met een Personal Trainer te trainen. Afvallen? Sterker, gezonder, fitter, slanker worden maar dan op elk gewenst moment zoals jij dat wilt? Thuis, op kantoor, in de gym, bij vrienden in een hotel of als je op vakantie bent? Het kan, via de app, hierin staan je schema’s die je altijd kan raadplegen.

Wat zijn de voordelen van online coaching?

Je bent niet gebonden aan een plaats waar je Personal Trainer zich bevindt.
Je bent niet gebonden aan een dag en tijdstip dat jij en je Personal Trainer kunnen.
Je bent veel goedkoper uit!

Hoe werkt het?

Afgestemd op het door jouw ingevulde intakeformulier wordt er in overleg met jou trainer zorgvuldig een schema samengesteld dat jou naar je doelen gaat helpen. Of je nu een beginner qua sport bent of al gevorderd, 3 kilo wilt afvallen of alleen strakker wilt worden: door middel van op maat trainen en eten kun je veel meer bereiken dan je dacht.

De maandelijkse prijzen liggen bij online coaching lager dan het tarief van fysieke personal training. Uiteraard beginnen we met een intake om te kijken wat het nu exact is dat jij wilt bereiken, maar ook zullen er online contactmomenten zijn om je in de goede richting te houden.

Via de app (die je als lid gratis kunt downloaden) heb je dus altijd je personal trainer bij de hand op je telefoon of tablet- Hierin kunnen wij het trainingsschema voor je klaarzetten op basis van jouw doelen. Daarin vind je precies wat je moet doen, hoeveel en welke oefeningen, hoe vaak en met hoeveel gewicht -indien je in de sportschool traint.

Er zijn 2 verschillende soorten online coaching die je kunt volgen bij Total Body Personal Training, je hebt online coaching basis met wekelijks 1 contact moment per email. Je noteert hierin al je vragen en krijgt daarop de nodige uitleg en antwoorden. Je schema’s worden elke maand voor je aangepast.

De 2e optie is de online coaching uitgebreid waarbij je oneindige contact momenten hebt en je niet lang hoeft te wachten op je antwoorden.