Een goede coach heeft 100% aandacht voor jou. Die luistert naar jou doelen en kijkt verder dan wat er nu gaande is. Samen voor jou doelen strijden.

Je beseft hoe belangrijk het is om gezond te leven en vitaal te zijn, nu en voor later. Maar hiervoor moeten waarschijnlijk een aantal zaken op orde gebracht worden waaronder de excuses voor het niet bewegen en wellicht valt er ook nog winst te behalen bij de voeding. De gevolgen liegen er niet om, een verminderd postuur, hoge bloeddruk, hart- en vaatziekten en stress gerelateerde aandoeningen waaronder te weinig energie.

Bij Total Body Personal Training draait het maar om 1 ding, kwalitatief jou doelen behalen en dit kan alleen als wij er beide voor gaan. Wij werken met op maat gesneden programma’s, 100% aandacht voor jou tijdens de 1 op 1 begeleiding met als onze doelstelling het verbeteren van jou fysieke en mentale welzijn. De Personal Trainer is daarbij de ‘stok achter de deur’ die je nodig hebt om te komen tot zichtbare en meetbare resultaten en de motivator die jou net even iets meer van jezelf laat zien dan dat jij dacht dat je aankon.

Van Intake naar heldere en meetbare resultaten.

Een gratis en vrijblijvend consult vinden wij vanzelfsprekend. Vertrouwen is de basis van onze samenwerking en een van de belangrijkste pijlers van ons succes. We nemen graag de tijd om elkaar te leren kennen.Kennismaken.

We gaan samen bepalen ; waar sta je nu ? Wat wil je bereiken? Hoe gaan we dit doen ?

Invullen en bespreken Leefstijlanalyse.

Met het beantwoorden van een vragenformulier ontstaat er inzicht in gezondheid, en eventuele (fysieke ) beperkingen.

Doelstellingen.

We weten waar je nu staat en we gaan nu bekijken wat je wilt bereiken door het vaststellen van doelstellingen. Daarbij geven wij aan of de doelstellingen realistisch zijn.

Maken van afspraken.

We maken afspraken over trainingen, frequentie, locatie, voedings en/of coaching trajecten.

Evaluatie.

Regelmatig de behaalde resultaten en doelen bespreken is van belang! Programma’s worden regelmatig aangepast om de trainingen leuk en afwisselend te houden.